Globo Senzabrida Rimless toiletten: meer hygiëne en nieuw design

/, Sanitair/Globo Senzabrida Rimless toiletten: meer hygiëne en nieuw design

Globo Senzabrida Rimless toiletten: meer hygiëne en nieuw design

Globo Senzabrida Rimless toiletten: meer hygiëne en nieuw design

De nieuwe rimless (zonder spoelrand) SENZABRIDA® toiletten van Globo focussen zich op de waterwegvloeiing vanuit één punt aan de achterkant van het toilet. Dit zorgt voor meer hygiëne en netheid bij de cirkelomtrek van de toiletten. Het water komt rustig en stil in een neerwaartse stroming in de kom en levert een professioneel niveau van waterdoorstroming zonder enige waterverspilling. Globo gebruikt met het rimless aspect de nieuwste techniek op het gebied van toiletten waarbij er geen water over de rand komt.

Geen spoelrand

De Globo Senzabrida rimless toiletten hebben een aantal pluspunten ten opzichte van een ‘normaal’ toilet of andere rimless toiletten. Ten eerste is de doorspoeling van het water zeer stil. Er is ook geen waterverspilling door de begrenzer in het toilet. Dit zorgt voor een minimaal gebruik van water met een maximale hygiëne. Verder zijn de toiletten zeer gemakkelijk schoon te maken, doordat er geen rand in de kom zit. Hierdoor blijven er geen restjes en vuil achter de rand hangen en ziet het toilet er na een schoonmaakbeurt weer als nieuw uit. Globo heeft gekozen voor een uitgebreid assortiment met rimless toiletten met een zeer aantrekkelijk design. Zo zijn er nog meer keuzemogelijkheden binnen Luca als het gaat om toiletten.

Het innovatieve CERASLIDE glazuur

Uit onderzoek van Ceramica Globo is het Ceraslide® glazuur voor keramiek ontwikkeld. Het nieuwe glazuur is ontworpen en getest om de belangrijke kenmerken te behouden in de loop der tijd op keramische producten. Het aanbrengen van het glazuur duurt met verschillende bereidingsstappen 26 uur om het homogeen op een product te krijgen. Uiteindelijk zorgt deze innovatieve Ceraslide glazuur voor een betere weerstand tegen vlekken, vuil en slijtage en vermindert het de groei van bacteriën. Het glazuur beschermt een toilet ook beter tegen chemische schoonmaakmiddelen. De toepassing van Ceraslide betekend een langere werking van het product, een gladder oppervlak en een blijvende heldere kleur van de rimless toiletten. Het Ceraslide glazuur is gemaakt van de beste grondstoffen voor het milieu, geconformeerd aan ‘het groene hart’ van Ceramica Globo. Het glazuur is toegepast bij alle Senzabrida rimless toiletten zonder extra kosten. Het wordt ook toegepast bij de Globo rimless toiletten in kleur.

Beschikbaar in verschillende series, kleuren en maten

De vernieuwde en verbeterde Senzabrida technologie is nu beschikbaar voor een groot aantal wandclosetjes. Voor de Globo series 4ALL, Forty3, Daily en Bowl+ zijn er nu rimless toiletten beschikbaar met het vernieuwde toilet- en waterdrainage systeem. De maten verschillen per serie en zijn tussen de 43 en 57 centimeter in de lengte en 36, 37 of 38 cm in de breedte. Behalve de Daily zijn de overige toiletten in alle 14 Globo kleuren beschikbaar.

Luca Sanitair

Het sanitair assortiment van Luca Sanitair bestaat uit de Italiaanse designmerken Bongio kranen, DAS radiatoren, badkamermeubels van Adatto Casa, Luca Bagno en Luca Wood, douchedeuren van het eigen Luca Sanitair merk. Tevens verkoopt Luca Sanitair de keramiekmerken Galassia, Hatria en Globo. Alle merken worden in Nederland en Vlaanderen exclusief verkocht via een netwerk van geselecteerde dealers en zijn niet verkrijgbaar via internet.

By |2018-06-06T13:18:35+00:00februari 13th, 2017|Geen categorie, Sanitair|Reacties uitgeschakeld voor Globo Senzabrida Rimless toiletten: meer hygiëne en nieuw design