Badkamer innovatie

Eind september bezochten wij de Cersaie-beurs in Bologna. Elk jaar bekijken wij de nieuwste trends op het gebied van tegels en sanitair en kunnen we zien wat de fabrikanten nieuw introduceren. Graag maken we u deelgenoot van de high lights van deze beurs.

Trends

Opvallend was de hoeveelheid kleur die we terug zagen; ook in marmer. Naast het klassieke Statuario oro marmer (wit met gouden accenten), zwart en bruin Saint Laurent- en Frappuchino marmer, zagen we blauw marmer en groen marmer. Het groene marmer kunt u inmiddels bewonderen in onze showroom. Prachtig om de badkamer dat extra luxe accent te geven. Naast het kleurgebruik vielen ons vooral de ronde vormen op die in vele producten terugkwamen. Het optimisme en de blijheid van de jaren zestig is hier duidelijk in terug te zien.


Nieuwe producten

Tegels met motieven

Nieuwe sanitairkleuren bij Globo Ceramica, net als nieuwe kleur wastafels. Het 4All toilet word nu ook compact uit gevoerd. Leverbaar vanaf tweede kwartaal 2020

Hom elektrische radiatoren heeft bijzondere nieuwe varianten.
Meer lezen over elektrische design radiatoren.

De Line Class van GB Groupe is nu te zien in onze showroom. Het staal dat is verwerkt in de lades past prachtig bij mat zwarte kranen.

Ook nieuw: keramische Marokkaanse tegels

Woonbeurs Amsterdam

We zijn tevens naar de woonbeurs in Amsterdam geweest om sfeer te proeven en te zien wat er buiten de badkamer gebeurt. Ook hier zien we de ronde vormen weer terug komen. Het huiselijke – gezellige – mag weer maar… wel met de designs van nu. De badkamer word hier bij betrokken. Een badkamer is geen (aparte) natte ruimte meer, Het design en sfeer van de woning loopt hier in door.

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte en lees als eerste over nieuwe producten en projecten!