Design badkamermeubel van GB Group

Industrieel design badkamermeubel

Bent u op zoek naar een design badkamermeubel? Of wilt u een luxe design badkamer realiseren? Dan bent u bij Luc van den Berg Tegels en Sanitair op het juiste adres! Luc van den Berg loopt voorop met innovatie en inspiratie in design badkamer sanitair. Eigenaar Luc van den Berg gaat meerdere keren per jaar op pad om over de hele wereld de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van wellness, sanitair en tegels te bekijken. Die past hij toe in zijn eigen ontwerpen en showroom.

GB Group design badkamermeubel

Dit design badkamermeubel uit de Underground-serie van GB Group wordt exclusief door Luca Sanitair geleverd in Nederland. Het heeft een zwart aluminium raamwerk en is voorzien van een ladeblok, dat wordt geleverd in 69 kleuren en kan mat of glanzen worden afgewerkt. Tevens wordt dit design badkamermeubel geleverd in houtlook.

Krasvast topblad

Het topblad van dit design badkamermeubel is gemaakt van duurzaam solid surface. Eventuele krasjes op dit door en door witte materiaal kunt u makkelijk weg poetsen. Het topblad wordt met of zonder kraangat worden geleverd, zodat u zelf kun kiezen of u een opbouw- of inbouwkraan wilt plaatsen. Dit meubel is eenvoudig te reinigen.

Bekijk meer design badkamermeubels van de Underground-lijn van GB Group.

design badkamermeubel
luxe design badkamer luxe design badkamer

In verschillende maten verkrijgbaar

Voor dit industriële meubel kunt u uit drie verschillende varianten kiezen. Kiest u voor bijvoorbeeld voor staande of hangende kastjes? 1 of 2 lades? De lades zijn standaard afgewerkt met een soft close-systeem. Heeft u nog aanvullende wensen voor dit design badkamer meubel, dan helpen wij u graag verder.

 Alles voor uw luxe design badkamer

Bij Luc van den Berg vindt u alle ingrediënten voor luxe design badkamers. Of het nu gaat om een design bad, douche, douchewand, fonteintje, radiator, spiegel, wastafel, toilet, inbouw- of opbouwkraan, wand- of vloertegels of badkamermeubel.

Bekijk meer design badkamermeubels

Mogen wij u helpen met het ontwerpen van uw luxe design badkamer? Neem dan contact met ons op!

design badkamermeubel

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte en lees als eerste over nieuwe producten en projecten!