icoon man
De douche is voorzien van een Bongio opbouw doucheset en een betegeld zitje, waarmee de bewoners comfortabel gebruik kunnen maken van de ingebouwde infrarood Sunshower.

Inloopdouche marmer

In een moderne 2-onder-1 kap woning in Leiden realiseerden we onlangs een wellness badkamer (3m x 2,30 m), waar marmerlook Statuario-tegels (60 x 120 cm) de hoofdrol spelen. De douche is voorzien van een Bongio opbouw doucheset en een betegeld zitje, waarmee de bewoners comfortabel gebruik kunnen maken van de ingebouwde infrarood Sunshower, die groot genoeg om nek tot knieën van een diepe, weldadige warmte te voorzien. De Sunshower is met 1 druk op de touchscreen te bedienen. Voor extra veiligheid en comfort plaatsten wij een extra beugel.

Een design radiator zorgt voor warme handdoeken en een behaaglijke temperatuur in de badkamer. De dubbele witte nis (solid surface, Luca Sanitair) zorgt voor handige opbergruimte voor de zeep, shampoo en body cream.

De solid surface wastafelblad (Luca Sanitair) is om maat gemaakt en voorzien van twee ovalen waskommen en Bongio inbouwkranen. De lades in het badkamermeubel zijn vervaardigd van massief eiken (Luca Wood, kleur: Smoke). Naast het toilet (Globo ceramica 4all) is een bidet geplaatst voor optimale hygiene. Op de vloer zijn groot formaat vloertegels geplaatst (40 x 80 cm).

 

Sanitair & tegels

Benieuwd wat Luc van den Berg voor u kan betekenen?