Innovatie & Inspiratie

Onze aanpak

Als wij uw inspiratiemap voor uw keuken of badkamerontwerp hebben ontvangen, nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom in Leiden. Bij het kopen van een badkamer of keuken wilt u de materialen natuurlijk in het echt zien en voelen.

We bespreken uw wensen en brainstormen over een optimale indeling van uw badkamer of keuken. Aan de hand van uw wensen en het bedrag dat u wilt investeren, maken wij een voorstel en ontvangt u een vrijblijvende offerte. Heeft u er een goed gevoel bij en hebben wij u overtuigd? Dan gaan we samen een commitment aan en gaan wij aan slag. Onze monteur komt bij u langs voor technisch advies en wij maken een definitieve offerte (incl. montagekosten) en 3D-tekening. Als uw order definitief is, maken wij afspraken over installatie en levering van de tegels en het sanitair – door onze eigen bezorgdienst. Zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

 

Innovatie & Inspiratie

Wat kost een badkamer?

Bij Luc van den Berg koopt u al een complete badkamer vanaf € 4.201, exclusief montage. Uw uiteindelijke investering is afhankelijk van het aantal componenten zoals materiaalkeuzes en uiteraard het formaat van de badkamer.

Afhankelijk van de oppervlakte van uw badkamer kunt u gemiddeld de volgende componenten plaatsen:
– 1.80 m x 2.50 m: douche, toilet, wastafel, radiator
– 2.50 m x 2.50 m: bad, douche, toilet, wastafel, radiator
– 3.50 m x 2.50 m: bad, dubbele douche, toilet, dubbele wastafel, radiator

Vragen hierover? Mail naar info@lucvandenberg.nl of bel 071 – 57 66 995.

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte en lees als eerste over nieuwe producten en projecten!