Innovatie & Inspiratie

“Liefde voor het vak”

Aan het roer staat Michael van der Kroft. Met zijn jarenlange ervaring in keukens en badkamers realiseren wij bij Luc van den Berg een totaalconcept. In onze showroom blijven wij de trends en nieuwe designs doorzetten en zijn wij altijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen.

Persoonlijk advies, zonder verrassingen

Michael is een ware duizendpoot en geniet iedere dag van zijn werk. Adviseren, ontzorgen en meedenken met de klant is volgens hem de kracht van Luc van den Berg. Hij zou zichzelf en zijn team dan ook geen verkopers noemen maar adviseurs en daardoor mogen we verkopen. Een goede werksfeer, kwaliteit en persoonlijk advies zonder verrassingen zijn dan ook belangrijke kernwaarden binnen het bedrijf.

Een hecht team en betrouwbare partners

Michael werkt samen met een enthousiast team. Er wordt altijd gewerkt met vaste betrouwbare partners en aannemers. Hij wordt bijgestaan achter de schermen door zijn vrouw; met haar ervaring als ondernemer en onuitputtelijke klantvriendelijkheid.

Al 30 jaar een begrip in Leiden

Luc van den Berg Keukens, Badkamers & Tegels is een begrip in Leiden en omgeving. Luc zelf opende in 1991 zijn eerste showroom aan de Hogewoerd in Leiden en sinds 2002 is het team van Luc van den Berg te vinden op de Rooseveltstraat 18A in Leiden. Met 2100 m2 aan showroomruimte biedt Luc van den Berg de mooiste ingrediënten voor uw nieuwe keuken of badkamer.

Een voorproefje van de sfeer

Neem een kijkje in onze showroom

 

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte en lees als eerste over nieuwe producten en projecten!