Innovatie & Inspiratie

“Altijd bezig met innovatie”

Aan het woord is Luc van den Berg, drijvende kracht en oprichter van Luc van den Berg Tegels en Sanitair. “Voor mij gaat het ontwerpen van een badkamer verder dan het samenvoegen van de juiste ingrediënten. Ik ben meerdere keren per jaar op pad om over de hele wereld de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van wellness, sanitair en tegels te bekijken. Het geeft mij altijd weer inspiratie die ik direct weer toepas in mijn showroom en eigen designs.” Luc werkt in zijn showroom samen met vijftien collega’s, waarvan meer dan de helft monteur is; installateurs die hun vak verstaan.

Liefde voor Italiaans design

Klanten die voor het eerst de showroom bezoeken zijn vaak overdonderd door het grote aanbod. “We hebben meer dan 50 badkamers op ware grootte gestyled. Klanten kunnen zien hoe hun badkamer eruit komt te zien.” Zijn liefde voor design en innovatie bracht hem tot het ontwerpen en produceren van innovatieve badkamermeubels, baden, douches en accessoires. Zo introduceerde hij in 2018 de roll-in shower en is de Luca RVS vloer- & wandwisser al weer 17 jaar op de markt. Ook ontwierp hij massief eiken badmeubels, een lust voor het oog. Hij heeft een voorliefde voor Italiaans design: “In onze showroom vind je een keur aan prachtige merken terug, die opvallen door hun kleur, toepassing en ontwerp.”

Al bijna 30 jaar een begrip

Luc van den Berg Tegels en Sanitair is een begrip in Leiden en omgeving. Luc opende in 1991 zijn eerste showroom aan de Hogewoerd in Leiden. De showroom werd met zijn 300 m2 al snel te klein en in 1994 verhuisde de showroom naar de Perzikweg. Sinds 2002 is Luc met zijn team te vinden op het huidige adres, de Rooseveltstraat in Leiden. Met zijn 2.100 m2 biedt de showroom de mooiste ingrediënten voor uw nieuwe badkamer.

Een voorproefje van de sfeer

Neem een kijkje in onze showroom

 

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte en lees als eerste over nieuwe producten en projecten!